Noticies


Plat de la Setmana

26 de juny 2013, 12:50 publicada per Xevi Coma   [ actualitzat el 26 de juny 2013, 12:53 ]

Ara que ve la calor res millor que les amanides




Ingredients per 4 persones
350 gr de cigrons cuits
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 pastanaga 
1 tomàquet
2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
3 ous durs
oli d'oliva
sal

Tallem a daus petits tota la verdura menys la pastanaga. Barregem amb els cigrons cuits i la tonyina i a continuació amanim amb una mica més d'oli i sal. 
Un cop emplatat dins un bol gran o una safata bonica, ratllem pastanaga per sobre i després els ous durs. Deixem refredar dins la nevera i ja la tenim a punt.

NOTA: 
A l'estiu, si prepareu les amanides de bon matí i les reserveu a la nevera, podreu anar a la platja o a la piscina a passar el matí, amb la tranquilitat que quan torneu trobareu un àpat fresquet esperant-vos.

Menú per emportar 6€

26 de febr. 2013, 2:15 publicada per Xevi Coma

Prova el nostre menú per emportar per nomes 6€

Nova Web

19 d’oct. 2009, 17:09 publicada per Xevi Coma   [ actualitzat el 26 de febr. 2013, 4:36 per Francisco Lorenzo ]

Inauguració de la nova web, avui posem a la vostra disposicio la nostra web on trobaràs, receptes, ofertes, cupons de descompte i molt més.

Plat especial de la setmana

19 d’oct. 2009, 17:09 publicada per Xevi Coma   [ actualitzat el 26 de febr. 2013, 2:14 ]

Aquesta setmana recomanem les Llenties.

Ingredients per a 4 persones:
500 gr de llenties pardines
2 cebes
3 grans d'all
4 tomàquets
1 pebrot vermell
2 pastanagues
Oli, sal i pebre
1 vas de vi blanc
1 farcellet d'herbes
2 fulles de llorer
300 gr de xoricets

1.-Posem les llenties en remull durant 30/60 minuts
2.- En una cassola amb oli, posem la ceba i l'all ben trinxats fins que agafi color.
3.- Quan la ceba sigui a punt, posem el xoriço a trossets. Un cop cuit, afegim el vas de vi blanc i esperem que redueixi.
4.- A continuació afegim les pastanagues tallades a petits daus, els tomàquets que ja tindrem pelats i sense llavors també a petits daus, així com el pebrot. També el farcellet i el llorer.
5.- Deixem coure una estona fins que els components s'estovin i afegim les llenties, cobrint d'aigua. Posem sal i pebre al gust i ho deixem a foc baix fins que siguin prou cuites.

NOTES: 
Una alternativa pot ser substitur els xoricets per costella de porc adobada... i si es ibèric, millor.
Al pas 5, es pot afegir també brou en substitució de l'aigua a mitja cocció.

1-4 of 4