Noticies‎ > ‎

Plat de la Setmana

26 de juny 2013, 12:50 publicada per Xevi Coma   [ actualitzat el 26 de juny 2013, 12:53 ]
Ara que ve la calor res millor que les amanides




Ingredients per 4 persones
350 gr de cigrons cuits
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 pastanaga 
1 tomàquet
2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
3 ous durs
oli d'oliva
sal

Tallem a daus petits tota la verdura menys la pastanaga. Barregem amb els cigrons cuits i la tonyina i a continuació amanim amb una mica més d'oli i sal. 
Un cop emplatat dins un bol gran o una safata bonica, ratllem pastanaga per sobre i després els ous durs. Deixem refredar dins la nevera i ja la tenim a punt.

NOTA: 
A l'estiu, si prepareu les amanides de bon matí i les reserveu a la nevera, podreu anar a la platja o a la piscina a passar el matí, amb la tranquilitat que quan torneu trobareu un àpat fresquet esperant-vos.